1
1. במחבת רחבה מחממים את השמן, מוסיפים את הבצל ומאדים תוך כדי ערבוב 3-4 דקות, מפזרים את הסוכר וממשיכים לאדות עד להזהבה קלה של הבצל.
2
2. מוציאים את הבצל לקערה, מוסיפים את הפטריות למחבת, מנמיכים את הלהבה ומכסים חלקית את המחבת, וממשיכים לאדות את הפטריות כ-7-8 דקות, מדי פעם מערבבים. בשתי הדקות האחרונות מטגנים ללא כיסוי אבל תוך ערבוב.
3
3. מצננים את הפטריות, שמים בקערה עם הבצל, מוסיפים את מחית תפוחי-האדמה.
4
4. קוצצים או מועכים את הביצים, מוסיפים את כל שאר המצרכים, מערבבים היטב לעיסה אחידה, משהים כחצי שעה למיצוי הטעמים, טועמים ומשפרים את הטעם במלח ובפלפל, ומערבבים.
5
5. פורסים את ראשי הפטריות לפרוסות ומטגנים קלות במעט שמן, ומצננים על מגבת נייר.
6
6. מרפדים את התבנית בניילון נצמד, מצמידים לניילון פרוסות פטריה מטוגנות קל ורצועות קטנות של עירית וממלאים את הכלי בסלט הפטריות - דוחסים היטב-היטב, מכסים ומשהים לפחות 1-2 שעות במקרר לעיצוב הסלט.
7
7. הופכים את הכלי עם הסלט על צלחת הגשה, מקשטים בעלי ריחן ועגבניות שרי.