דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
33 דקות
זמן עבודה
33 דקות

מצרכים

1 ק"ג בצלים קצוצים
3 כפות חמאה
2 כפות שמן צמחי
4 שיני שום גדולות
3/4 כוס יין לבן יבש
7 כוסות ציר עוף
3 כוסות בצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה

1
1. מחממים את החמאה והשמן בסיר מעל להבה בינונית. מוסיפים את הבצל ומטגנים במשך 20-25 דקות, עד שהבצל זהוב. מערבבים מדי פעם.
2
2. מוסיפים את השום ומטגנים במשך 3 דקות נוספות. מוסיפים את היין ומרתיחים. מבשלים עד שרוב הנוזלים התאדו.
3
3. מוסיפים את ציר העוף, מתבלים במלח ופלפל ומרתיחים במשך 5 דקות. מוסיפים את הבצל הירוק ומגישים.
המתכון נכתב ב-21/03/2006