2
מנפים את הקמח על משטח עבודה בקערה. לחוד, מערבבים בעזרת כף עץ או מערבל את כל יתר החומרים. יוצרים גומה בקמח ולתוכה מכניסים את כל החומרים המעורבבים. מעבדים קצרות עד שהקמח נעלם, יוצרים קוביה, עוטפים בנילון מדבק ומאחסנים למנוחה לפחות לשעתיים.
3
לאחר מכן מורחים על הבצק את הריבה. מקציפים את החמאה והסוכר במערבל, מוסיפים את הביצים אחת אחר השנייה. מערבבים את הקמח עם הפרג והלימון. מוציאים מן המערבל ומערבבים בעזרת כף עץ את עיסת החמאה המוקצפת בתערובת הקמח.
4
יוצקים על הבצק ואופים בחום בינוני כ-40 דקות.
5
לאחר האפיה מקררים, מורחים ריבה ומצפים בשוקולד המומס,
6
ובתיאבון לכולם!!!!!!!!!!!!!