חבילת קמח תופח מאליו (300 גרם)
200 גרם חמאה או מרגרינה בטעם חמאה
2 קופסאות אינסטנט פודינג בטעם וניל
100 גרם שבבי שקדים קלויים
תבניות קטנות בקוטר של 6-7 ס"מ
2
מנפים את הקמח על משטח עבודה בקערה. לחוד, מערבבים בעזרת כף עץ או מערבל את כל יתר החומרים. יוצרים גומה בקמח ולתוכה מכניסים את כל החומרים המעורבבים. מעבדים קצרות עד שהקמח נעלם, יוצרים קוביה, עוטפים בנילון מדבק ומאחסנים למנוחה לפחות לשעתיים.
3
לרפד תבניות קטנות בקוטר של 6-7 ס"מ בבצק בעובי של 4-5 מ"מ ולאחר מנוחה של 15 דקות לחורר, ולאפות בחום גבוה של 225 מעלות. לאחר הקירור, מוציאים מן התבניות ומכינים את הקרם למילוחי.
5
את החמאה עם אבקת הסוכר מקציפים היטב במערבל עד היות העיסה קצפית, חלקה ואוורירית.
6
בינתיים מערבבים את אבקת הפודינג בחלב.
7
את הפודינג הגמור מוסיפים, ללאט ולסרוגין, לתוך החמאה שבמערבל ולבסוף מוסיפים את הקיראסו.
10
מומלץ לעטר מסביב בדובדבנים ושבבי שקדים קלויים.
11
ובתיאבון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.