1
1. שמים בקערה את הקמח, השמרים, המלח והסוכר. מוסיפים את הביצה והחמאה. מוסיפים בדרגה את המים ולשים כ- 10 דקות, עד שנוצר בצק חלק וגמיש.
2
2. שמים את כדור הבצק בקערה משומנת, מכניסים במגבת ומניחים במקום חמים כשעה וחצי עד שהבצק מכפיל את נפחו.
3
3. לשים את הבצק שוב ומחלקים ל- 14 כדורים שווים. מגלגלים כל כדור לגליל באורך 15 ס"מ ובקוטר 1.5 ס"מ. מהדקים את הקצוות לצורת טבעת ומניחים על משטח משומן לחצי שעה לתפיחה נוספת.
4
4. מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה (200 מעלות).
5
5. מרתיחים בסיר גדול מים ומעט מלח. מכניסים בכל פעם 3-4 יחידות למים הרותחים וכשטבעות הבצק צפות למעלה, הופכים ומבשלים עוד שלוש דקות. מוציאים מהמים בכף מחוררת ומסדרים בתבנית אפייה.
6
6. טורפים את החלמונים עם החלב ומורחים על הבייגלס. אם רוצים זורים מלמעלה פרג או מלח גס. אופים כ- 20 דקות עד שהבייגלס מזהיבים. מגישים חם וטרי.