בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
גופרה - וופל בלגי
דרגת קושי
2 / 5
מצרכים
4
ביצים מופרדות
2
כוסות רוויון
0.5
כוס חמאה מומסת
1 כפית
תמצית וניל
2
כוסות קמח
2
כפיות א. אפיה
1 כפית
סודה לשתיה
מעט מלח
קנמון ופלפל אנגלי לפי הטעם.
אופן ההכנה
1
טורפים חלמונים + רוויון + חמאה ווניל.
2
מערבבים ומנפים את היבשים וטורפים לתוך תערובת החלמונים.
3
מקציפים חלבונים ומקפלים לתוך התערובת.
4
שופכים בכל פעם כוס מהתערובת למחבת המיוחד, אופים על הכיריים עד שמשחים מעט.
5
מגישים חם.
המתכון נכתב ב-21/11/2024
תגיות:
קינוחים (סוג מנה)
,
חלבי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך