חומרים לתבנית בקוטר 24 ס"מ:
120 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
300 גרם שוקולד לבן, שבור לקוביות
3 מיכלים של גבינה לבנה % 9
1
1. מכינים את הבצק: מכניסים למעבד מזון קמח, סוכר וחמאה. מעבדים עד למירקם פירורי ואז מוסיפים את המים. מפסיקים את הפעולה, כשהבצק מתגבש לכדור.
2
2. משמנים תבנית ומרפדים אותה בבצק, באופן אחיד, כולל הדפנות. מכניסים למקפיא ל20 דקות, ובינתיים מחממים את התנור ל180 מעלות.
3
3. אופים את הבצק כ10 דקות, רק עד שהוא מתחיל להזהיב. מצננים.
4
4. מנמיכים את חום התנור 150 מעלות.
5
5. מכינים את מלית הגבינה: מרתיחים את השמנת, מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד. מערבבים עד שהשוקולד נמס ומתקבלת תערובת אחידה.
6
6. מערבלים במיקסר את הגבינה עם ביצים וסוכר. כשהמסה אחידה מוסיפים את תערובת השוקולד והשמנת. ממשיכים לערבל עד קבלת תערובת חלקה ואחידה.
7
7. יוצקים את מילוי הגבינה על הבצק האפוי ומכניסים לתנור, אופים 20 דקות, ואז מנמיכים ל130- מעלות. אחרי 20 דקות מנמיכים ל100- מעלות, ואופים עוד 40 דקות. מצננים על רשת.