1
בקערה לשים את קמח החומוס עם המרגרינה החתוכה לקוביות עד לקבלת פירורים. מוסיפים ביצה אחת, מים קרים ומעט מלח ולשים לבצק אחיד. עוטפים בנילון נצמד ומכניסים למקרר למשך כחצי שעה. מבשלים את העדים בסיר עם מים עד לרתיחה ואח"כ עוד כחמש עד שבע דקות, להתרככות. מסירים מהאש, מסננים ומצננים. במחבת ממיסים את המרגרינה ומקפיצים קלות את הכרישה להתרככות. מצננים. מעבירים לקערה את העדשים (ללא המים), הכרישה, גבינת השמנת, השמנת, הפרמזן, מלח ופלפל, מעט אגוז מוסקט ושתי ביצים. מערבבים היטב.