1
מכניסים למעבד מזון את הקמח, 80 גרם סוכר, אבקת אפייה, מנה אחת של קליפת לימון ו-200 גרם חמאה. מעבדים לתערובת פירורית. מוסיפים ביצה ומעבדים לבצק. עוטפים בניילון נצמד ומקררים כ-20 דקות.
2
מכניסים את כל שאר המרכיבים, למעט פירורי הלחם, לסיר, מביאים לרתיחה ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. מסירים מהאש ומוסיפים את פירורי הלחם. מצננים.
3
מרדדים על משטח מקומח את הבצק לעלה דק. קורצים עיגולים, מניחים כפית מהמילוי ומקפלים לצורת אוזן המן. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20 דקות, עד להזהבה קלה. מוציאים מהתנור ומפזרים אבקת סוכר. מצננים ומגישים.