דרגת קושי
1 / 5
זמן הכנה
5 דקות
זמן עבודה
10 דקות
מתכון לסופגניות מהירות להכנה עם גביע אשל וקמח תופח. לאחר טיגון קל, ממלאים בריבה ומפזרים אבקת סוכר למראה חגיגי. מתכון קליל לחנוכה שמבטיח תוצאה רכה וטעימה.
סופגניות אשל מהירות - כמה יפות, ככה קלות. - סופגניות אשל מהירות
סופגניות אשל מהירות - כמה יפות, ככה קלות.

מצרכים

¼ 1 כוסות קמח תופח
1 גביע לבן או אשל
1 ביצה
2 כפות גדושות סוכר
1 כפית תמצית רום
קורט מלח
קורט אבקת סודה לשתיה
ריבה למילוי.
אבקת סוכר לזרייה
שמן לטיגון.

אופן ההכנה

1
לערבב בקערה את כל החומרים לסופגניות.
2
לחמם שמן עמוק בסיר רחב ושטוח.
3
לקחת כף גדושה מהבלילה ובעזרת כף נוספת החליקי לתוך השמן החם' מטגנים את הסופגניה משני צידיה.
4
מוציאים את הסופגניה בעזרת כף מחוררת ומעבירים למגש מרופד בנייר סופג.
5
מזריקים ריבה לתך הסופגניות ובוזקים אבקת סוכר.
6
מגישים חם.
המתכון נכתב ב-15/11/2024