מתכון לסופגניות מהירות להכנה עם גביע אשל וקמח תופח. לאחר טיגון קל, ממלאים בריבה ומפזרים אבקת סוכר למראה חגיגי. מתכון קליל לחנוכה שמבטיח תוצאה רכה וטעימה.
סופגניות אשל מהירות - כמה יפות, ככה קלות.
מצרכים
אופן ההכנה
1
לערבב בקערה את כל החומרים לסופגניות.
2
לחמם שמן עמוק בסיר רחב ושטוח.
3
לקחת כף גדושה מהבלילה ובעזרת כף נוספת החליקי לתוך השמן החם' מטגנים את הסופגניה משני צידיה.
4
מוציאים את הסופגניה בעזרת כף מחוררת ומעבירים למגש מרופד בנייר סופג.
5
מזריקים ריבה לתך הסופגניות ובוזקים אבקת סוכר.
המתכון נכתב ב-15/11/2024
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה