1
מערבבים את שני סוגי הקמח עם השמרים. מוסיפים את השמן, הדבש והביצה ומערבבים היטב.
2
מוסיפים את המים לאט ובהדרגה, תוך כדי לישה מתמדת, עד שמתקבל בצק רך וגמיש (לא חייבים להשתמש בכל המים). מכסים במגבת לחה ומניחים לתפיחה עד שהבצק מכפיל את נפחו.
3
מוסיפים את הצימוקים ולשים היטב עד שהם מתערבבים בבצק. מוסיפים את המלח ולשים במשך שש דקות. מניחים לתפיחה נוספת עד שהבצק מכפיל את נפחו.
4
מחלקים את הבצק לשניים ויוצרים כדור מכל חלק. מורחים כל אחד מהכדורים בביצה טרופה ומפזרים מלמעלה שומשום. מעבירים לתבנית משומנת ומשהים לתפיחה נוספת.
5
מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס) ואופים כ 25 דקות, עד שהחלות מקבלות צבע חום זהוב, ומשמיעות צליל חלול כשמקישים עליהן.