1
1. בקערה ממיסים את הקמח/קורנפלור במעט חלב. מוסיפים חלמונים ומערבבים
3
2. בסיר בעל תחתית עבה מביאים את יתרת החלב עם מקל וניל וסוכר לרתיחה.
4
מכבים את הלהבה ומערבבים בהדרגה, לתוך תערובת הקורנפלור, להשוואת
6
3. מחזירים לכיריים ומסמיכים תוך כדי בחישה. מצננים (ראו בוקסה). מכסים
7
בנילון נצמד כדי שלא יווצר קרום.
8
4. מוציאים את מקל הווניל רק לפני השימוש בקרם.
9
5. כדי לקבל קרם מעודן ויחד עם זאת סמיך מעלים את מספר החלמונים ל6-
10
ומורידים בכמות הקמח (30 גרם) או הקורנפלור (20 גרם). במקביל מגדילים
11
את כמות הווניל, להדגשת הטעם