1
1. יוצקים על העגבניות המיובשות מים רותחים ושורים אותן ל-10 דקות. מנקזים היטב את המים
2
2. בסיר גדול מרתיחים כ-5 ליטרים מים עם 1 כף מלח. מוסיפים את האטריות ואת עלי הרוקט ומבשלים לפי ההוראות שעל האריזה. מסננים מהמים ושומרים את האטריות והרוקט במסננת מעל הסיר החם.
3
3. מחממים את השמן במחבת רחבה ועמוקה. מוסיפים את השום הכתוש תוך בחישה, אבל לא נותנים לו להיחרך. מוסיפים מיד את העגבניות וממשיכים לטגן תוך בחישה עוד 3-2 דקות. מוסיפים מלח, פלפל ופפריקה מתוקה ובוחשים היטב.
4
4. מוסיפים לסיר את הפסטה והרוקט, ומקפיצים אותם בעזרת מלקחיים או 2 כפות בתוך הרוטב, עד שהפסטה חמה מאד. מגישים מיד, בתוספת כמות נדיבה של פרמזן על כל מנה.
5
הערה: עלי הרוקט נוטים להיצמד זה לזה וכדאי להפריד ביניהם בבחישה במהלך הבישול.