1
1. מכינים את המלית: שורים את העדשים במים למשך הלילה, מסננים וטוחנים עם 4 כפות מים לעיסה חלקה.
2
2. מחממים במחבת רבע כוס שמן. מוסיפים את העדשים, הכמון, הפפריקה, המלח והפלפלון החריף ומטגנים 4 דקות. מסירים מהאש ומצננים היטב.
3
3. מכינים את הבצק: שמים את הקמח, המלח והמרגרינה או החמאה בקערה עמוקה, מוסיפים את היוגורט ולשים לבצק חלק ואחיד. מכסים במגבת ומניחים בצד לחצי שעה.
4
4. מחלקים את הבצק לכדורים בגודל של ביצה. צרים בכל כדור גומה, ממלאים במעט מהמלית, סוגרים היטב ומרדדים לעיגול בקוטר 8 ס"מ.
5
5. מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים בו את הקצ'ורי עד שהם זהובים. מגשים עם צ'טני.