בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
קרפ
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
7 דקות
זמן עבודה
7 דקות
מצרכים
מצרכים (ל-18 מנות):
2
יחידות ביצה, מוקצפות
2
כוסות חלב פרה מפוסטר
1
כוס קמח
1 כף
שמן
אופן ההכנה
1
אופן ההכנה:
2
מערבבים את הביצים, החלב , הקמח, השמן ושתי כפות סוכר.
3
מקציפים עד שמתערבב.
4
מחממים מחבת משומן של 15 ס"מ.
5
שמים בתוכו שתי כפות מהעיסה.
6
מזיזים את המחבת בשביל שיתפזר.
המתכון נכתב ב-03/04/2006
תגיות:
קינוחים (סוג מנה)
,
חלבי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך