בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
עוגת פרג בציפוי שוקולד
דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות
מצרכים
לציפוי:
50
גר' מרגרינה
100
גר' שוקולד מריר
1 כף
סוכר
2 כפות
חלב
1 כף
ברנדי
לעוגה :
5
ביצים מופרדות
100
גר' מרגרינה
1
כוס סוכר
200
גר' פרג טחון
2 כפות
קמח
2 כפות
ברנדי
1 כפית
תמצית וניל
1 כפית
תמצית רום
0.25 כפית
אבקת אפיה
אופן ההכנה
1
להקציף את החלבונים לקצף יציב ולהוסיף את הסוכר תוך כדי הקצפה. להמיס את המרגרינה ולצנן מעט, להקציף את החלמונים, ולהוסיף את המרגרינה,ולהוסיף תוך כדי בחישה את הפרג, הקמח אבקת האפיה הברנדי והתמציות. לקפל את קצף החלבונים לתערובת, ולצקת לתבנית 26 משומנת.
2
לאפות בחום בנוני כ -40 דקות .לצנן בתבנית ולהוציא מהתבנית לצינון מלא.
3
לציפוי :
4
להמיס את המרגרינה ולהוסיף את השוקולד ושאר החומרים לערבב לתערובת אחידה. לצקת את תערובת הציפוי על העוגה הקרה.
המתכון נכתב ב-04/04/2006
תגיות:
קינוחים (סוג מנה)
,
חלבי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך