דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

6-8 קישואים בינוניים (רצוי ויפה יותר, קישואים ננסיים בכמות מקבילה)
שמן לטיגון
מלח ופלפל לפי הטעם
לתחמיץ:
3 שיני שום כתושות
4 כפות עלי בזיליקום טריים קצוצים
4 כפות עלי נענע טריים קצוצים
1/3 כוס שמן זית
1/3 כוס מיץ לימון
3 כפות חומץ

אופן ההכנה

1
חותכים את הקישואים לאורך וכל חלק חותכים לשלושה.
2
מטגנים כשתיים שלוש דקות מכל צד, סופגים את השמן ומקררים.
3
מערבבים את כל מרכיבי התחמיץ. מסדרים את הקישואים בכלי שטוח מוזגים עליהם את התחמיץ ושמים במקרר לארבע עד חמש שעות לפחות לפני ההגשה (רצוי להגיש רק למחרת).
4
בתאבון!
המתכון נכתב ב-04/04/2006