בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
עוגת גרנולה
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
20 דקות
זמן עבודה
20 דקות
מצרכים
חצי ספל טחינה גולמית או חמאת שומשום
חצי ספל אגוזים קצוצים
חצי ספל דבש
אחד וחצי ספלי שבולת שועל
רבע ספל תמרים קצוצים
רבע ספל צימוקים
חצי כפית קנמון
טיפת וניל
אופן ההכנה
1
לבחוש היטב את הטחינה והדבש. להוסיף תבלינים ואגוזים, תמרים, צימוקים, שבולת שועל.
2
בעזרת כף ליצור עוגיות על תבנית משומנת או עם נייר אפיה. לאפות בתנור מחומם מראש בחום בינוני למשך 10 דקות.
המתכון נכתב ב-05/04/2006
תגיות:
קינוחים (סוג מנה)
,
חלבי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך