בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
חרוסת נוסח יהדות מרוקו - רבאט
דרגת קושי
2 / 5
מצרכים
0.5
ק"ג תמרים, ללא הגלעין
1
כוס יין קידוש
1
כוס אגוזים קצוצים
2
כפיות קינמון
0.25 כפית
ציפורן
אופן ההכנה
1
1.מרתיחים את התמרים עם היין ,על להבה נמוכה
2
עד שהתמרים הופכים לעיסה.
3
2.מוסיפים את כל התבלינים ואת האגוזים ומערבבים.
המתכון נכתב ב-21/11/2024
תגיות:
פסח (חגים ומועדים)
,
מרוקאי (מטבח)
,
ממרחים (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך