דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

500 גרם בשר טחון
500 גרם ברוקולי טרי מפורק לפרחים קטנים
1 בצל יבש גדול וקצוץ דק
1 בצל בינוני קצוץ ומטוגן היטב
½ חבילת פטרוזיליה קצוצה דק
1 ביצה
5 כפות קמח מצות
2 כפות אבקת מרק עוף
½ כוס רוטב צ'ילי מתוק
5 כפות שמן זית
3 כוסות מים
1 כפית פפריקה חריפה
מלח
פלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה

1
1 לערבב את הבשר עם הבצל היבש הקצוץ ולהוסיף את הבצל המטוגן, את הפטרוזיליה.את הביצה וקמח המצה.לתבל בפלפל שחור גרוס טרי.
2
2 בסיר עם שמן הזית לטגן קלות את רוטב הצ'ילי. להוסיף פפריקה חריפה. אבקת מרק עוף.
3
מים.פלפל שחור גרוס טרי ומלח לפי הטעם,להביא לרתיחה,
4
3 לגלגל כדורים קטנים מתערובת הבשר ולהכניס לרוטב ולהוסיף את פרחי הברוקולי, לבשל
5
20 דקות,
6
להגיש עם אורז לבן או פירה,
7
בתאבון
המתכון נכתב ב-08/04/2006