דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

10 מצות
1 ק"ג ממרח שוקולד "השחר" פרווה
3 כפות ברנדי
50 ג"ר סוכריות חרוזים

אופן ההכנה

1
1.כלי הגשה המסוגל להכיל מצה בשלמותה
2
2.מחממים כ 1/4 דקה את ממרח השוקולד במיקרו ומערבבים היטב עם הקוניאק
3
3.מורחים כל מצה בממרח השוקולד די בנדיבות
4
4.מכסים במצה נוספת ומקפידים שהחריצים חופפים זה לזה
5
5.מסיימים במריחת המצה העליונה בממרח ומפזרים מעל את הסוכריות
6
אופציות להשתמש בממרח רוזמרי במקום השחר מדהים
7
לצפות את העוגה עם צימקאו מומס
המתכון נכתב ב-11/04/2006