דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

6 ביצים
200 גר' קוקוס
1 כוס סוכר
200 גר' שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה

אופן ההכנה

1
1. להקציף חלבונים+1 כוס סוכר,להוסיף את הקוקוס ולאפות בתבנית פיירקס משומנת עד
2
שהקוקוס יבש,אני אוהבת לאפות בחום בינוני-נמוך(160 מעלות) לכן זה יקח יותר זמן.
3
לצנן.
4
2. לאדות שוקולד+חלמונים להניח על הקוקוס האפוי.
5
3. להקציף שמנת מתוקה+1 כף שטוחה סוכר ולמרוח מעל השוקולד.
המתכון נכתב ב-11/04/2006