דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

4 דגי דניס מפולטים
0.25 כוס שמן זית
1 בצל סגול פרוס
2 שיני שום קצוצות
מלח ופלפל שחור טחון
2 כפות צלפים
10 נתחי אנשובי קצוצים
0.5 כוס יין לבן יבש
2 כפות פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

1
1. מחממים שמן זית במחבת ומאדים בצל סגול ושום כ-3 דקות, עד שהם מתרככים.
2
2. מוסיפים את הפילטים של הדג, מתבלים במעט מלח ופלפל, ומטגנים כ-2 דקות מצד העור ועוד דקה מהצג השני.
3
3. מוסיפים למחבת צלפים, אנשובי ויין ומערבבים את הרוטב שנוצר.
4
4. מפזרים פטרוזיליה ומגישים מיד, אפשר על ערמה של פסטה או אורז לבן.
5
5. בתיאבון!!!!!!!?
המתכון נכתב ב-14/04/2006