1
רוחצים את העוף או הכרעיים ולייבש במגבת נייר
2
להמליח ולפלפל (אם העוף שלם אז גם מבפנים)
3
מניחים בתבנית פיירקס (רצוי, אבל גם תבנית אחרת תתאים)
4
מוסיפים את הבצל קצוץ לקוביות, את טבעות הגזר, עלה הדפנה והרוזמרין
6
מכסים בפלסטיק נצמד ולהכניס למקרר למשך 24 שעות.
7
פעם או פעמיים במשך אותן 24 שעות מנענעים את התבנית כדי שהמרינדה תכסה את כל חלקי העוף
8
למחרת, צולים את העוף באותה תבנית עם כל נוזלי המשרה - מחליפים את כיסוי הפלסטיק הנצמד בכיסוי אלומיניום
9
צולים את העוף בטמפרטורה של בין 180 ל - 200 מעלות במשך כשעה
10
בינתיים קולפים את תפוח העץ ומגרדים אותו על מגרדת גסה
11
מערבבים את תפוח העץ המגורד עם הסוכר והלימון
12
מסירים את מעטה האלומיניום, מורחים את תפוחי העץ על העוף
13
מחזירים לתנור לצלייה נוספת של בין 20 ל - 30 דקות, או עד שהעוף מקבל צבע שחום יפה