דרגת קושי
3 / 5

מצרכים

חומרים ל-5 מנות:
10 חצאי אפרסקים (טריים או משומרים)
1 גביע גבינה לבנה 3%
1 1/2 כפות סירופ מייפל
חלבון ביצה
1 כף סוכר
0.25 כוס מיץ תפוזים
מעט חמאה

אופן ההכנה

1
1. מערבבים את הגבינה עם הסירופ מייפל.
2
2. מקציפים במיקסר יד את החלבון ביצה והסוכר ומערבבים בעדינות עם תערובת הגבינה.
3
3. מסדרים את חצאי האפרסקים על תבנית משומנת במעט חמאה.
4
4. מזלפים את תערובת הגבינה במרכז חצאי האפרסקים
5
5. יוצקים לתבנית את מיץ התפוזים ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 150 מעלות למשך 5 דקות.
6
מומלץ להגיש את האפרסקים חמים.
המתכון נכתב ב-20/04/2006