כמות: 3. מניחים על מגש אפייה מתחת לגריל, עד שפני האשכולית משחימים. מגישים מיד. ארבע מנות, 70 קלוריות למנה.
מצרכים
1/2 כפית תערובת תבלינים טחונים (קינמון, ציפורן, פלפל אנגלי, אגוז מוסקט, זנגוויל)
אופן ההכנה
1
חוצים את האשכולית, מפרידים בין הפלחים והקליפה ומנקים מהחרצנים.
2
מורחים על כל מחצית מעט חמאה, ובוזקים תבלינים וסוכר. מזליפים על כל מחצית טיפה או שתיים של תמצית וניל.
3
מניחים על מגש אפייה מתחת לגריל, עד שפני האשכולית משחימים. מגישים מיד. א
המתכון נכתב ב-21/11/2024
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה