בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
בננות בקוקוס ובקרמל
דרגת קושי
2 / 5
מצרכים
8
בננות חצויות לאורך
2
ביצים טרופות
כוס קמח
2 כפות
פירורי לחם
כוס קוקוס מגורד
לקרמל:
1
כוס סוכר
½ כוס מים
פחית חלב קוקוס
20
גר' חמאה
אופן ההכנה
1
1. מקמחים את חצאי הבננות, טובלים בביצה, מצפים בשבבי קוקוס ופירורי הלחם ומטגנים בשמן עמוק.
2
2. הכנת הרוטב: מרתיחים את הסוכר והמים עד לקבלת צבע חום- זהוב. מוסיפים את חלב הקוקוס. מצמצמים לקבלת רוטב בסמיכות בינונית, ומורידים מהאש. מוסיפים את החמאה, ובוחשים להמסה מושלמת. מגישים חם.
המתכון נכתב ב-20/04/2006
תגיות:
קינוחים (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך