דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

8 בננות חצויות לאורך
2 ביצים טרופות
כוס קמח
2 כפות פירורי לחם
כוס קוקוס מגורד
לקרמל:
1 כוס סוכר
½ כוס מים
פחית חלב קוקוס
20 גר' חמאה

אופן ההכנה

1
1. מקמחים את חצאי הבננות, טובלים בביצה, מצפים בשבבי קוקוס ופירורי הלחם ומטגנים בשמן עמוק.
2
2. הכנת הרוטב: מרתיחים את הסוכר והמים עד לקבלת צבע חום- זהוב. מוסיפים את חלב הקוקוס. מצמצמים לקבלת רוטב בסמיכות בינונית, ומורידים מהאש. מוסיפים את החמאה, ובוחשים להמסה מושלמת. מגישים חם.
המתכון נכתב ב-20/04/2006