דרגת קושי
1 / 5

מצרכים

חומרים ל-4 מנות:
4 בננות בשלות
50 גרם חמאה
רבע כוס סוכר
2 כפות מיץ לימון
רבע כוס רום
2 כפות חלב ממותק משומר

אופן ההכנה

1
1. קולפים את הבננות וחוצים לאורך.
2
2. מחממים את החמאה והסוכר במחבת כבדה, עד שהסוכר נמס והופך קרמל בהיר. מוסיפים את חצאי הבננות ומטגנים משני הצדדים.
3
3. מערבבים יחד את מיץ הלימון, הרום והחלב הממותק, מוסיפים למחבת ומבשלים מספר דקות.
4
4. מגישים עם גלידה וניל, קרם פרש או יוגורט סמיך.
המתכון נכתב ב-20/04/2006