1
שופכים את החלב הממותק לסיר קטן ומוסיפים את השוקולד המריר
2
מבשלים ביחד תוך ערבוב מפעם לפעם בערך 10 דקות, עד שהבלילה מסמיכה מעט
5
מוסיפים את הקוקוס ומערבבים היטב
6
משמנים היטב תבנית של 6 שקעים ושופכים לתוך כל שקע שישית מכמות העיסה
7
בעזרת כף דוחפים את העיסה לדפנות ולתחתית כדי לעצב לה עד כמה שניתן צורה של קערית.
8
אם העיסה לא מספיק יציבה - אפשר להוסיף לה עוד קצת קוקוס כדי לייצב אותה.
9
מחממים תנור ל - 180 מעלות, ואופים את התחתיות במשך 20 דקות או עד שהשוליים מתייצבים.
10
מקררים ומחלצים את התחתיות בזהירות
11
ממלאים בגלידה ומעטרים בסירופ שוקולד ושברי אגוזים