1
1. מחממים את הדבש בסיר על להבה נמוכה עד מצב נוזלי.
2
2. מוסיפים לדבש המחומם, תוך כדי ערבוב: שמן, סודה לשתיה, סוכר ותבלינים.
3
3. טורפים בקערה נפרדת את הביצים ומוסיפים בהדרגה לתערובת הדבש.
4
4. מקפלים לאט פנימה את הקמח ואבקת האפייה בעזרת כף עץ עד מרקם אחיד וחלק.
5
5. מצננים במקרר את התערובת למשך חצי שעה.
6
6. יוצרים כדורים אחידים בגודלם ומניחים בתבנית על גבי נייר אפייה.
7
7. מורחים את הכדורים בחלבון טרוף.
8
8. אופים למשך 15 דקות בחום בינוני עד לתפיחה קלה של הדובשניות וקבלת ברק.
9
9. מצננים את הדובשניות.
10
מומלץ להגיש עם קרם פרש וקוביות של תפוחי עץ טריים.