1
1. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות)
2
2. שמים את החמאה והשוקולד בקערה חסינת חום. מניחים את הקערה מעל סיר מים המעלים אדים שאינו מונח על האש ומערבבים עד שהם נמסים והתערובת חלקה. מסירים מן הסיר ומניחים להתקרר מעט.
3
3. מקפיצים בקערה גדולה את הביצים, הסוכר ותמצית הוניל. מקציפים פנימה את תערובת השוקולד ואז מוסיפים את הקמח המנופה, הקקאו ואבקת קפה נמס עלית. יש להיזהר לא להקציף יתר על המידה.
4
4. יוצקים לתוך תבנית רדודה ומשומנת היטב בגודל 18 על 28 ואופים במשך 40 דקות.
5
5. מצננים עד שהחומיות פושרות.