1
חותכים את תפוחי האדמה לקוביות גדולות ואת הלחם לקוביות קטנות.
2
מקצצים את הבצל ומטגנים במחבת טפלון גדולה בחצי כף שמן עד שישחים מעט, ומעבירים אותו לקערה. מטגנים את קוביות הלחם בחצי כף שמן נוספת עד שישחימו, ומוסיפים אותן לקערה עם הבצל.
3
מחממים שתי כפות שמן ומטגנים את תפוחי האדמה עד שהם מזהיבים מכל הצדדים. בינתיים שוברים את הביצים לתוך הקערה, מוסיפים את הקמח, החלב, מלח ופלפל וטורפים.
4
מוסיפים לתפוחי האדמה את קוביות הלחם והבצל, מחממים מעט, יוצקים את תערובת הביצים ומבשלים עד שהביצים יתקשו. מגישים בכלי חם, מקשטים בפטרוזיליה קצוצה.
5
5 מנות, כל מנה 250 קלוריות.