דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

1 ק"ג כנפיים של עוף
לרוטב
2 כפות דבש..
2 שיני שום כתושות.
שליש כוס רוטב סויה בסגנון סיני.
רבע כוס שמן זית.
2 כפיות גינגר טרי ומגורד דק.
כפית שמן שומשום.
רבע כפית פפריקה חריפה

אופן ההכנה

1
ראשית ניקיון הכנפיים לא פחות חשוב.
2
יש לקצוץ את הציפורן של הכנף.
3
לחלק את הכנף ל 2 חלקים.
4
להרתיח מים ולהכניס את הכנפיים למים ל 4 דקות רתיחה.
5
להוציא ולנקות את הנוצות אפילו עם פינצטה.
6
להעביר לשקית קוקי עם הרוטב לשעתיים לפחות.
7
להעביר לתבנית לעשות מספר חורים לשקית ולהכניס לתנור בחום 180 מעלות לשעה.
8
בתאבון.
המתכון נכתב ב-21/04/2006