בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
קבב ערבי
דרגת קושי
2 / 5
מצרכים
החומרים הדרושים:
חצי ק"ג בשר כבש שמן טחון
1
בצל גדול קצוץ דק
שליש כוס צנוברים
רבע כוס פטרוזיליה או כוסברה
חצי כפית מלח
1 כפית
פלפל שחור טחון
קורט פלפל אנגלי טחון
קורט קינמון
שיפודי במבוק קטנים מושרים במים
אופן ההכנה
1
אופן ההכנה:
2
1.מערבבים את כל החומרים היטב. לשים לקציצות ארוכות ומקררים שעתיים-שלוש.
3
2.משחילים על השיפודים (קציצה לכל שיפוד) אפשר להוסיף עגבניות שרי, פלפלים ירוקים וקוביות בצל.
4
3.צולים על המנגל או תחת הגריל חמש דקות מכל צד.
המתכון נכתב ב-21/04/2006
תגיות:
בשרי (סוג מנה)
,
בשרי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך