2
1.שמים את התפוזים והלימון בסיר, מכסים במים, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים 20 דקות. מוציאים, מסננים ומצננים.
3
2.בינתיים, מרסקים את האגוזים (או השקדים) במעבד מזון עם להב פלדה עד שמתקבלת אבקה במרקם של פירורי לחם.
4
3.כשהפירות בטמפרטורת החדר חוצים אותם ונפטרים מהחרצנים.
5
4.מכניסים את כל חומרי העוגה (כולל הפירות עם הקליפה) למעבד המזון ומעבדים למחית אחידה כשלוש דקות.
6
5.משמנים ומקמחים תבנית אפייה. מעבירים אליה את התערובת ואופים שעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוה (180 מעלות) עד שהעוגה שחומה וסכין הננעצת במרכזה יוצאת יבשה. מוציאים מהתנור ומצננים.
7
6.כשהעוגה מגיעה לטמפרטורת החדר משחררים מהתבנית (מעבירים סכין בין שולי העוגה לתבנית כדי לוודא שהיא לא נדבקת) ומעבירים לצלחת הגשה. מורחים על העוגה את היוגורט, מערבבים את הדבש עם הלימון ומזליפים על היוגורט ומפזרים מלמעלה את הפיסטוקים.
8
. הערה: למי שמתעצל או רוצה עוגה שאינה חלבית: העוגה טעימה מאוד גם ללא הציפוי.