בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
בקר בבירה
דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
שעה
זמן עבודה
שעה
מצרכים
2
ק"ג בשר צלעות בקר מנוקה משומן וחתוך לקוביות
4-5 כפות קמח
4-5 כפות שיני שום כתושות
450
גרם בצל פרוס לפרוסות דקות
2
כוסות ציר בקר, או ציר ירקות
1
כוס בירה גינס
2 כפות
חומץ או יין אדום
3 כפות
סוכר חום
2 כפות
חרדל
0.25 כף
ציפורן טחונה
מלח ופלפל
זר עשבי תיבול (פטרוזיליה, טימין, עלי דפנה)
אופן ההכנה
1
לזרות את הקמח על קוביות הבשר מכל הצדדים.
2
לחמם שמן במחבת ולהשחים את הבשר. להוסיף את השום והבצל למחבת ולהשחים. להוסיף את שאר החומרים ולהביא לרתיחה. להעביר את התערובת לתבנית ולצלות כחצי שעה בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות, עד שהבשר רך.
המתכון נכתב ב-21/04/2006
תגיות:
בשרי (סוג מנה)
,
בשרי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך