דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
שעה
זמן עבודה
שעה

מצרכים

2 ק"ג בשר צלעות בקר מנוקה משומן וחתוך לקוביות
4-5 כפות קמח
4-5 כפות שיני שום כתושות
450 גרם בצל פרוס לפרוסות דקות
2 כוסות ציר בקר, או ציר ירקות
1 כוס בירה גינס
2 כפות חומץ או יין אדום
3 כפות סוכר חום
2 כפות חרדל
0.25 כף ציפורן טחונה
מלח ופלפל
זר עשבי תיבול (פטרוזיליה, טימין, עלי דפנה)

אופן ההכנה

1
לזרות את הקמח על קוביות הבשר מכל הצדדים.
2
לחמם שמן במחבת ולהשחים את הבשר. להוסיף את השום והבצל למחבת ולהשחים. להוסיף את שאר החומרים ולהביא לרתיחה. להעביר את התערובת לתבנית ולצלות כחצי שעה בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות, עד שהבשר רך.
המתכון נכתב ב-21/04/2006