דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
שעה
זמן עבודה
שעה

מצרכים

4 יחידות חזה עוף, חתוכות לקוביות של 2.5X2.5 ס"מ (שני חזות שלמים או 4 חצאים)
למרינדה
2 כפות יין אורז, או שרי יבש
1 כף קורנפלור
לרוטב
1/3 כוס מיץ תפוזים טבעי
2 כפות רוטב סויה
1 כפית שמן שומשום
1 כפית סוכר חום
קמצוץ אבקת צ'ילי חריף
לטיגון
שמן
1 שן שום כתושה
1 חתיכת ג'ינג'ר מגורדת דק ( בגודל אגוז פקאן)

אופן ההכנה

1
מכניסים את קוביות העוף לקערה, שופכים מעליהן את יין האורז או השרי + הקורנפלור
2
מערבבים ומשהים חצי שעה
3
בינתיים מכינים את הרוטב ע"י ערבוב כל מרכיביו.
4
מחממים שמן בווק
5
כשהשמן חם - מוסיפים את הג'ינג'ר והשום הכתושים, ומטגנים/מערבבים לדקה או שתיים
6
מוסיפים את קוביות העו, ומטגנים תוך ערבוב נמרץ ורצוף רק עד שהעוף משנה את צבעו ללבן
7
מזיזים את קוביות העוף לשולי הווק או המחבת, ומפנים מקום באמצע לרוטב
8
שופכים פנימה את הרוטב ונותנים לו להתחמם כדקה או שתיים
9
מערבבים פנימה את קוביות העוף, מטגנים/מערבבים יחד במשך דקה נוספת
10
מגישים חם עם אורז
11
אם טעם התפוזים דומיננטי מדי, אפשר להחליף חצי מכמות התפוזים במים..
12
בתיאבון
המתכון נכתב ב-06/01/2006