1
מכניסים את קוביות העוף לקערה, שופכים מעליהן את יין האורז או השרי + הקורנפלור
3
בינתיים מכינים את הרוטב ע"י ערבוב כל מרכיביו.
5
כשהשמן חם - מוסיפים את הג'ינג'ר והשום הכתושים, ומטגנים/מערבבים לדקה או שתיים
6
מוסיפים את קוביות העו, ומטגנים תוך ערבוב נמרץ ורצוף רק עד שהעוף משנה את צבעו ללבן
7
מזיזים את קוביות העוף לשולי הווק או המחבת, ומפנים מקום באמצע לרוטב
8
שופכים פנימה את הרוטב ונותנים לו להתחמם כדקה או שתיים
9
מערבבים פנימה את קוביות העוף, מטגנים/מערבבים יחד במשך דקה נוספת
11
אם טעם התפוזים דומיננטי מדי, אפשר להחליף חצי מכמות התפוזים במים..