הגרסה האותנטית היא לא כשרה, יש גם גרסה צמחונית
מצרכים
1 ק"ג בשר כבש טחון (אפשר להמיר בטחון מן הצומח)
0.5 כוס גבינת פטה עיזים מפוררת
2 כוסות יוגורט עיזים/כבשים
אופן ההכנה
1
הרוטב: לשים את היוגורט בבד מוסלין ולנקז כ-30 דקות. לאחר הניקוז להוסיף ליוגורט שום, מלח ונענע ולערבב. לקרר עד הכנת הבשר.
2
הבשר: לערבב את הבשר עם הגבינה והזיתים ולהכין קציצות. לפני הצלייה להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
3
צולים בגריל כ-6 דקות מכל צד. מגישים עם הרוטב.
המתכון נכתב ב-21/11/2024
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה