דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

1 בטטה פרוסה דק
2 תפוחי אדמה פרוסים דק
2 ראשי סלרי פרוסים דק
2 שורש פטרוזיליה פרוסים דק
4 ארטישוק ירושלמי פרוסים דק
2 גזרים פרוסים דק
1 סלק אדום
פפריקה מתוקה,
מלח,
מעט כורכום,
פלפל,
פפריקה חריפה,
גרגירי כמון שלמים,
פטרוזיליה יבשה.

אופן ההכנה

1
מטגנים את פרוסות הירקות בשמן עמוק וחם עד שהן פריכות וזהובות.
2
מסננים היטב אל מסננת עם נייר סופג.
3
מערבבים את כל התבלינים בקערית, מפזרים על הצ'יפס בעודם חמים.
4
המלצה להגשה - מגישים בקונוסים מנייר עיתון.
המתכון נכתב ב-21/11/2024