בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
צ'יפס מירקות שורש
דרגת קושי
2 / 5
מצרכים
1
בטטה פרוסה דק
2
תפוחי אדמה פרוסים דק
2
ראשי סלרי פרוסים דק
2
שורש פטרוזיליה פרוסים דק
4
ארטישוק ירושלמי פרוסים דק
2
גזרים פרוסים דק
1
סלק אדום
פפריקה מתוקה,
מלח,
מעט כורכום,
פלפל,
פפריקה חריפה,
גרגירי כמון שלמים,
פטרוזיליה יבשה.
אופן ההכנה
1
מטגנים את פרוסות הירקות בשמן עמוק וחם עד שהן פריכות וזהובות.
2
מסננים היטב אל מסננת עם נייר סופג.
3
מערבבים את כל התבלינים בקערית, מפזרים על הצ'יפס בעודם חמים.
4
המלצה להגשה - מגישים בקונוסים מנייר עיתון.
המתכון נכתב ב-21/11/2024
תגיות:
צמחוני (מיוחד)
,
בריאות (מיוחד)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך