דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

מצרכים:
750 גר' בצק עלים
חלמוןביצה טרוף במעט מים
מלח, גס
פלפל שחור גרוס
גרגירי כמון שלמים
שומשום שחור
ולבן
קימל
שבבי פלפל אדום חריף
גרגירי שום יבשים
בצל מטוגן יבש

אופן ההכנה

1
הכנה:
2
מרדדים את הבצק ליריעה דקה חתוכים לרצועות ברוחב של כסנטימטר. מורחים
3
אותם בחלמון הטרוף. מפזרים עליהם מלח גס ואת התבלינים.
4
מסובבים ומפתלים את
5
רצועות הבצק סביב עצמן. מניחים בתבנית אפייה
6
ואופים בתנור שחומם מראש לחום של
7
200 מעלות כעשרים דקות.
המתכון נכתב ב-22/04/2006