1
שוטפים היטב את תפוחי האדמה וחותחים לפלחים, לחתיחות די עבות (תפוח אדמה בינוני
2
יחתך לשמיניות או רבעי פלחים) מערבבים בקערה עם מעט שמן ( בשלב זה אפשר גם שמן
3
בידול רגיל כמו קנולה) מלח פלפל והתבלינים. מכניסים לשקית סופר ומכניסים לפריזר
4
(כן, שמעתם נכון) ל 20 דקות בדיוק! לא פחות ורצוי לא יותר.
6
האדמה יש לסנן את המים העודפים להוסיף עוד מעט שמן ( תלוי בכמות תפוחי האדמה)
7
ומסדרים על תבנית אחד אחד. הפלחים חייבים לשבת כל אחד בנפרד על התבנית רצוי גם שהם
8
יפנו לכוון אחד. זה מומלץ להמשך המתכון.
9
מכניסים לתנור בחום גבוה כ 200 מעלות
10
לכ-10 דקות ולאחר מכן מוציאים את המגש והופכים כל פלח לצד השני. זה נראית הרבה
11
עבודה אבל רק השקעה בכל פלח ופלח תביא את התוצאה האמיתית! מכניסים לתנור לעוד 10
12
דקות. בשלב זה הפלחים מקבלים צבע שחום יפיפה וצריך להזהר לא לחרוך את הלשון כי זה
13
חם נורא ואי אפשר להתאפק!!!!