דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

200 גרם מחמאה
1 כוס סוכר לבן
2\1 כוס סוכר חום
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
2\1 2 כוסות קמח תופח
1 שקית (300 ג"ר) שוקולד צ'יפס
1 כוס אגוזים או פקאנים קצוצים דק

אופן ההכנה

1
מחממים תנור לחום של 190 מעלות.
2
מערבלים את המחמאה עם הסוכר הלבן והחום במערבל.
3
מוסיפים את הביצים ותמצית הוניל, ממשיכים לערבל עד שנוצרת תערובת אחידה. מוסיפים את
4
הקמח ומערבלים עד שנוצר בצק אחיד. מוסיפים את השוקולד צ'יפס והאגוזים ובוחשים בעזרת
5
כף עץ. מרפדים תבניות אפיה שטוחות בנייר אפיה. צרים עוגיות כדוריות בעזרת שתי כפיות
6
ומניחים במרחק מה זו מזו. אופים בתנור המחומם במשך 10-12 דקות עד שהעוגיות מזהיבות
7
קלות.
8
שמים על רשת לצינון ושומרים בקופסאות אטומות.
המתכון נכתב ב-30/04/2006