1
1. להמיס את השמרים במעט מים פושרים מעורבבים עם הסוכר, עד שיתססו.
2
2. להוסיף לקמח את השמרים והשמן, ולהוסיף בהדרגה את המים עד שנוצר בצק גמיש. מניחים כחצי שעה.
3
3. בקערה נפרדת מפוררים את הגבינה הצפתית. מוסיפים את הגבינה המגוררת וחלמון הביצה ומערבבים היטב. ניתן להוסיף לתערובת בשלב זה תוספות פיקנטיות לפי הטעם, כגון זיתים.
4
4. לרדד את הבצק. ליצור עיגולים ובכל עיגול לשים כפית ממלית הגבינה ולסגור היטב.
5
5. להניח את כדורי הבצק בתנית משומנת. לצפות בתערובת של החלמון והשמן, ולפזר שומשום (ניתן לגוון ולפזר פרג, קצח וכו'). לאפות עד שמזהיב בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.