דרגת קושי
4 / 5

מצרכים

בצק עלים
4 פרוסות פסטרמה בדבש
4 פרוסות סלאמי
חרדל
שומשום
ביצה
לרוטב:
פטריות שמפניון חתוכות כ400 גר'
בצל
פפריקה
קמח תפו"א
כפית מרק בצל
מלח פלפל
מים

אופן ההכנה

1
1. חותכים את הבצק עלים לחצי לאחר שהופשר מעט ומורחים עליו חרדל.
2
2. מניחים את הפסטרמה ובין רווחים שנוצרו מניחים את הסלאמי מגלגלים ומהדקים.
3
3. משמנים תבנית ארוכה ומניחים את הבצק מורחים מעל ביצה ושופכים שומשום אופים בחום בינוני כ-30 דקות עד שמשחים טיפה.
4
4. מכינים את הרוטב: חותכים בצל לקוביות ומטגנים מוסיפים את הפטריות ומטגנים קלות שמים 2 כפות קמח תפו"א כפית/כף אבקת מרק בצל פפריקה מלח פלפל מוסיפים כוס מים ומבשלים
5
5. יוצקים רוטב על הרולדה ומגישים.
המתכון נכתב ב-01/05/2006