1
1. חותכים את הבצק עלים לחצי לאחר שהופשר מעט ומורחים עליו חרדל.
2
2. מניחים את הפסטרמה ובין רווחים שנוצרו מניחים את הסלאמי מגלגלים ומהדקים.
3
3. משמנים תבנית ארוכה ומניחים את הבצק מורחים מעל ביצה ושופכים שומשום אופים בחום בינוני כ-30 דקות עד שמשחים טיפה.
4
4. מכינים את הרוטב: חותכים בצל לקוביות ומטגנים מוסיפים את הפטריות ומטגנים קלות שמים 2 כפות קמח תפו"א כפית/כף אבקת מרק בצל פפריקה מלח פלפל מוסיפים כוס מים ומבשלים
5
5. יוצקים רוטב על הרולדה ומגישים.