1
1. מניחים את תפוחי העץ בסיר, מוסיפים מים כך שיכסו את התפוחים, מביאים
2
לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה. מרחיקים קליפות, גרעינים וחלקים
4
2. מסננים דרך שתי שכבות של בד מוסלין (תהליך שעורך כשעה)
5
3. מחזירים את מחית התפוחים לסיר, מוסיפים סוכר ומבשלים עד שהנוזל
6
מגיע לחום של מאה מעלות או עד שטיפת ריבה נקרשת במגע עם צלחת קרה. מסירים
7
את הקצף, מוסיפים את החזרת, מבשלים עוד דקה ומורידים מהאש.
8
4. מאחסנים בצנצנות סטריליות במקום קריר. מגישים על קרקרים, גבינה ושמנת.