דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

1 כוס עדשים ירוקות
1 כוס עדשים כתומות
1 בצל בינוני קצוץ
2 שיני שום קצוצות גס
1 בטטה בגודל בינוני חתוך לקוביות 1X1 סמ"ר
4\1 כוס שמן זית
1 כפית זרעי כוסברה
2 כפות אבקת מרק עוף
1 כפית קארי
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
4 כוסות מים רתוחים

אופן ההכנה

1
מטגנים קלות בשמן הזית את הבצל,
2
מוסיפים את זרעי הכוסברה וממשיכים לטגן.
3
מוסיפים את קוביות הבטטה והשום.
4
וממשיכים לטגן מספר דקות.
5
מוסיפים את
6
המים והעדשים התבלינים ומלח לפי הטעם.
7
מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים
8
עוד 30 דקות,
9
אם הרוטב סמיך מידי מוסיפים מים רתוחים ומתבלים לפי הצורך,
10
בתאבון.
המתכון נכתב ב-12/05/2006