בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
עוגיות פריכות עם שוקולד ואגוזים
דרגת קושי
2 / 5
מצרכים
1
חב' אגוזים טחונים
1
חב' שקדים טחונים
1
כוס קמח
1
כוס סוכר
1
כוס שוקולד צ'יפס(עדיף בשני צבעים)
קורט מלח
חצי כוס שמן
חצי שקית אבקת אפיה
2
ביצים
אופן ההכנה
1
מחממים תנור לחום בינוני
2
מערבבים היטב את כל החומרים
3
בידיים או בעזרת שתי כפות יוצרים עוגיות ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
4
אופים כ-11 דקות עד שהעוגיות משחימות טיפה בקצוות.
המתכון נכתב ב-12/05/2006
תגיות:
מאפים (סוג מנה)
,
חלבי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך