דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

2 כוסות קמח
1 ביצה
כוס מים פושרים
מעט קליפת לימון מגוררת
כף גדושה שמרים יבשים (חצי שקית שמרית, רבע קוביה
שמרים טריים)
קורט מלח
למילוי:
קוביות שוקולד מריר
מרגרינה בטעם חמאה

אופן ההכנה

1
לשים בצק מכל החומרים ומתפיחים כשעה במקום חמים.
2
מרדדים את הבצק ומחלקים
3
לריבועים.(עשרה בערך)
4
במרכז כל ריבוע מניחים קוביית שוקולד מריר וחתיכה קטנה של
5
מרגרינה.
6
מקפלים לריבוע (כמו בלינצ'ס)
7
אופים כעשרים דקות בחום בינוני עד
8
שהעוגיות מזהיבות
המתכון נכתב ב-12/05/2006