דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

נתחי עוף
1 כף סוכר
4 כפות קטשופ
2 כפות שמן
חצי כוס מים
מעט יין (אדום אולבן)
מיץ מקופסת קוקטייל פירות
חצי כוס רוטב סויה
שום כתוש
2 כפות קורנפלור מעורבבות במעט מים

אופן ההכנה

1
כל החומרים, למעט העוף והקורנפלור, לסיר ולהביא ביחד לרתיחה של 1 דקה
2
לערבב את הקורנפלור במעט מים ולהוסיף לסיר שרתח
3
להניח נתחי עוף בתבנית
4
לצקת עליהם את הרוטב מהסיר
5
לאפות כ- 1 שעה
6
להוציא ולהוסיף מעל הכל את הפירות מקופסת הקוקטייל
7
לאפות חצי שעה נוספת
המתכון נכתב ב-12/05/2006