דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

1 כוסות חומוס+ מים להשריה
3 יצילים
שמן לטיגון החציליפ
3 בצלים קצוצים דק
3 כרעיים חתוכים ומנוקים
פפריקה מתוקה, פלפפל שחור ומלח
מים עד כיסוי התבשיל

אופן ההכנה

1
משרים יום לפני אתהחומוס
2
מקלפים חותכים לפרוסות ומשרים במלח את החצילים
3
מטנים את החצילים ומניחים על נייר סופג
4
בסיר לחץ מטגנים במעט שמן את העוף ומוציאים.
5
מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד שמזהיב, מוסיפים את החומוס, מערבבים הייטב
6
מוסיפים את התבלינים תוך עירבוב.
7
מניחים מעל החומוס את העוף, מוסיפים מים עד גובה החומוס,
8
מניחים מעל את החצילים המטוגנים.
9
סוגרים את הסיר ומבשלים על אש בינונית שעה עד שעה וחצי. לפתוח את הסיר רק לאחר שהאוכל התקרר.
10
יוצא מעדן!
המתכון נכתב ב-14/05/2006