1
משרים יום לפני אתהחומוס
2
מקלפים חותכים לפרוסות ומשרים במלח את החצילים
3
מטנים את החצילים ומניחים על נייר סופג
4
בסיר לחץ מטגנים במעט שמן את העוף ומוציאים.
5
מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד שמזהיב, מוסיפים את החומוס, מערבבים הייטב
6
מוסיפים את התבלינים תוך עירבוב.
7
מניחים מעל החומוס את העוף, מוסיפים מים עד גובה החומוס,
8
מניחים מעל את החצילים המטוגנים.
9
סוגרים את הסיר ומבשלים על אש בינונית שעה עד שעה וחצי. לפתוח את הסיר רק לאחר שהאוכל התקרר.